Leuke websites

Dit zijn organisaties die ik in de loop van de jaren heb leren kennen en die dieren net als u en ik
een warm hart toe dragen.

 
https://www.facebook.com/?ref=logo#!/robert.vanmaaren  Like! Dit is een organisatie die zich inzet voor de Siberische Tijgers.
 
www.stichtingbedenk.nl  Dit huisdierencentrum (voorheen Floragaarde) geeft informatie over kleine huisdieren zoals konijnen, degoe's, ratten, duiven en nog veel meer dieren. Je kunt ze bezoeken. Ook doen ze aan knaagdierenopvang tijdens uw vakantie. Let op: vrijwilligers gezocht!
 
www.konijnen-adviesbureau.com  Zij geven advies over de aanschaf en voeding van konijnen, adviseren bij gedragsproblemen en koppeling. Tevens geven zijn workshops en opleidingen voor konijnen!
 
http://kattenbabbels.blogspot.nl   Deze site is van Stichting zwerfdieren havengebied IJmuiden. Zij voeden bijna 100 zwerfkatten in de omgeving van de IJmuidense haven. In 2011 heb ik een inzamelingsactie gehouden waarvan veel spullen hiernaartoe zijn gegaan.
 
http://www.simonscat.com  Gewoon een geweldig lollige site met super herkenbare tekenfilmpjes van een paar minuten over 'Simon en zijn Cat'. Voor de echte kattenliefhebber :-).
 
https://egelopvanghaarlem.wordpress.com/ Deze stichting wekt keihard om de (beschermde) egels in de natuur te houden. Hier doe ik nu sinds december 2015 vrijwilligerswerk voor. Wilt u ook de egels in uw tuin zien rondscharrelen, kijk dan even op deze site!