Het pension

Ik ga uit van het principe dat een kat zijn eigen plaatsje zoekt in het verblijf. Doordat alle katten zich op vreemd terrein bevinden, ontbreekt de territoriumdrift en past de kat zich doorgaans snel aan. Mocht dit niet het geval zijn, bestaat er de mogelijkheid om de kat in een eigen verblijf te houden.

Bij binnenkomst krijgt de kat zijn eigen plekje of start als het nodig is in een wenhok. Als de kat gaat eten, de kattenbak gebruikt en hij/zij zich wat meer thuis voelt, kan hij gezellig bij de andere logees rondlopen. Mijn ervaring is dat de meeste logees gewend zijn in 1 a 2 dagen.

Het pension is voorzien van een binnen- en buitenverblijf met veel krab- en klimpalen, speeltjes, lounch-kussens en allerlei hoekjes waar de katten zich terug kunnen trekken. Zo zullen ze zich snel thuis voelen.
De verblijven worden op natuurlijke wijze geventileerd en worden in de koude dagen verwarmd. U kunt hierdoor het hele jaar bij mij terecht.
Dagelijks grote schoonmaak houdt het verblijf goed schoon.
 
Ze krijgen bij mij brokjes van Prins (Adult Vital Care) en 's avonds (mits dat door de eigenaar goed bevonden wordt!) ook blikvlees of zakjes vlees. Natuurlijk staat er ook zo nu en dan een stukje zalm, kip, een lekker snoepje of kattenmelk op het menu want: Uw kat heeft tenslotte ook vakantie!
 
Mocht uw kat speciaal voer eten en/of medicijnen nodig hebben, dient u deze mee te nemen. Ik zorg er dan voor dat uw kat het juiste voer en de medicijnen krijgt. Leest u de 'voorwaarden' even goed door. Mochten er onduidelijkheden zijn of andere vragen, laat het mij voortijdig weten!
 

Tarieven

De 1e kat is 8 euro per nacht.

Voor een 2e of 3e (of 4e etc.) is dit 7 euro per nacht.

De betaling dient u contant mee te nemen bij het brengen van uw kat(ten). Helaas kunt u hier niet pinnen.

De prijs wordt berekend op basis van de nachten dat de kat bij ons verblijft. Kleine medische verzorging (bijv. toedienen van medicatie) is inbegrepen in de prijs mits dit gemakkelijk gaat. Laat dit wel even weten bij reservering!

Voor annuleren minimaal 2 weken voor aankomst reken ik niks! Maar laat het mij alstublieft wel zo snel mogelijk weten. Dan kan een andere kat misschien de plek weer innemen. Is het binnen 2 weken voor aankomst dan dient u de helft van het gereserveerde aantal nachten te betalen.